top of page

GLASS SKIN | De wetenschap achter deze Zuid Koreaanse trend!
Duik dieper met mij mee in de Zuid Koreaanse skin care trend die zeer sterk op de voorgrond treedt en iedereen in zijn greep houdt momenteel!

GLASS SKIN verwijst naar een bepaalde look: een huid die glad, vlekkeloos en stralend is. Vergelijkbaar met het heldere oppervlak van glas. Deze term komt van het Koreaanse 'yuri pibu'. Het gaat niet alleen om een huid zonder onvolkomenheden maar om een huid die vanbinnen uit lijkt te stralen met een gezonde, schitterende en bijna doorzichtige uitstraling !


De sleutel tot deze trend is niet één enkel product maar een benadering genaamd 'skin flooding'. Dit principe benadrukt het belang van intensieve hydratatie opgebouwd uit verschillende hydraterende en voedende producten die je huid tegelijkertijd gaan vernieuwen.


In de eerste plaats zorgen we ervoor dat een groot deel van het dode materiaal weggehaald wordt. Onze huid heeft de mooie eigenschap om zichzelf te vernieuwen. Door het verwijderen van het dode materiaal wordt de huid getriggerd om sneller te vernieuwen. Sneller nieuwe huidcellen wil zeggen: een mooiere huid!


We kunnen op deze manier met een krachtig serum ervoor zorgen dat de levende huidcellen de voedingsstoffen krijgen de ze nodig hebben, we gaan onze broodnodige voedingsstoffen dus dieper in de huid kunnen inwerken waardoor we een mooier resultaat krijgen.


Kies voor de GLASS SKIN routine niet alleen voor de trend maar zie het als een complete benadering van huidverzorging. Via een adviesgesprek met huidanalyse ben ik in de mogelijkheid jouw huidconditie weer eerst in kaart te brengen.


Wat mag je verwachten van de huidanalyse?

Tijdens de intake met huidanalyse kijk ik weer naar verschillende aspecten van je huid zoals hydratatie, elasticiteit, textuur, weerbaarheid en specifieke zorgen die je op dit ogenblik ervaart.

Doel: Ik zet jou en je huid centraal.


Boek hier online je gratis adviesgesprek:
Ik kijk er enorm naar uit om je weer bij NATURELLE te verwelkomen !


Let’s energize your skin together!Stephanie


189 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page