top of page
image00008.jpeg
BDBY-Donkerblauw.png
Handen - connectie - veiligheid - verbinding één op één. 

Ik geloof niet in een quick fix maar een totaalaanpak waarin ik je met al mijn expertise en ervaring zal bijstaan. Dat jij zowel hier als thuis de tijd neemt om échte liefde te geven aan je innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ik wil jou écht helpen met gezonde huidverbetering op lange termijn. Ik ga met jou in gesprek om op een dieper niveau advies te kunnen geven. Mijn grootste tools zijn mijn handen. Ik kies bewust om niet met apparatuur te werken en wil vooral beleving voorop stellen. 

 

Enkel met een aanpak gebaseerd op wetenschap en onderzoek naar effectiviteit, met het grootste respect voor de huid én de planeet. 

image00025_edited.jpg

Mijn naam is Stephanie, de bezielster van NATURELLE. Een gepassioneerde, ondernemende vrouw. Mijn vrienden omschrijven mij als een bruisbal, vuurvlieg en energiek persoon. Ik vind creativiteit tijdens reizen en letterlijk te leren surfen op de golven.

Het ondernemerschap heeft mij al heel veel bijgebracht en heeft ook voor veel uitdagingen gezorgd. Bepaalde gebeurtenissen in het verleden deden mij grote stappen zetten. Deze ervaring bleek achteraf het hart en kern te zijn van mijn droomonderneming: Behandeling voor huid, hart en ziel. 

Huidinstituut NATURELLE bestaat reeds 10 jaar en is verder uitgebloeid tot een praktijk waarin holistische huidverbetering én beleving voorop staat! Al mijn kennis, expertise en ervaring combineer ik met een voorliefde voor de oceaan, natuurlijke ingrediënten, Ayurvedische en Maleisische massagetechnieken, zelfontwikkeling, nieuwe connecties en gezonde voeding. 

Ik volg mijn hart én mijn handen

Ik geef je meer dan alleen een behandeling. Ik merk dat het zoveel meer kan zijn en betekenen voor de persoon in mijn behandelstoel. De veiligheid bieden waarin mensen zich kunnen overgeven aan mijn handen. Hier ontstaat magie!

Het leven moet steeds vooruit gaan. We gaan links rijden op de snelweg en we nemen geen tijd meer om traag en zacht te zijn voor onszelf. Hier bij mij wil ik dat jij je gehoord en gezien voelt.

Het is iedere keer een mooi compliment als mensen met een verbeterde huid buiten lopen. Maar het is toch helemaal geweldig als ik te horen krijg dat mensen zich daardoor ook meer zelfverzekerd en beter in hun vel voelen! 

Vanuit vertrouwen en zachtheid hen iets teruggeven wat ze vergeten waren of hen opnieuw zichzelf datgene laten gunnen: Zachtheid voor de ziel. 

image00018_edited.jpg
Naturelle-FB-Banner.jpg
bottom of page