top of page

MIJN MISSIE

Mijn missie is om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van het huidprobleem en een gezonde ondersteuning te bieden op lange termijn. Een aanpak vanuit de kern, op een holistische manier. Ook vanuit gezonde voeding en levensstijl te werken we naar het beste resultaat!

Het doel van Huidinstituut Naturelle is om je natuurlijke schoonheid te accentueren. Zo zorg ik ook al jaren voor een mooie NATURELLE look bij tal van bruiden inclusief de volledige suite. Hoe jij je voelt als bruid is voor mij écht belangrijk. Want wie zich goed voelt, straalt dit ook uit ! 

 

Ik ben ook zeer trots om merken zoals Dermalogica - Likami , [Comfort Zone] Mineralogie en Studio Mino (mineralen make- up) te vertegenwoordigen.

 

Bij Huidinstituut Naturelle willen we mensen echt bewust maken om voor gezonde kwaliteitsvolle producten te kiezen die biologisch en natuurlijk zijn. Je huid is tenslotte het grootste orgaan van je lichaam en alles wat we smeren komt in onze bloedbanen terecht! 

MIJN VISIE

Om echte schoonheid te bereiken en de beste versie van jezelf te worden, is het essentieel om je innerlijke en uiterlijke kwaliteiten te accepteren en te omarmen. Dit maakt jouw als persoon uniek en authentiek. Vandaar de slogan: BEAUTY DEFINED BY YOU ! Al deze aspecten komen samen aan bod in een warm, rustgevend kader waar iedereen zich helemaal welkom voelt!

Ik bied een breed assortiment aan van diverse, gespecialiseerde behandelingen voor gezicht en lichaam, aangepast aan jouw huidconditie. Bij ons staat huidverbetering voorop en dat op een heel unieke, ontspannende manier om zo helemaal uit je hoofd te kunnen gaan!

Connecteren en mensen bij elkaar brengen, is een andere, belangrijke pijler binnen mijn visie. Meer tijd vrijmaken voor jezelf. De pauze knop induwen en gewoon verwend worden. Ook dit kan aan de hand van gevarieerde WORKSHOPS die bij ons georganiseerd worden. 

Naturelle-FB-Banner.jpg
bottom of page