top of page

Behandelingen

Naturelle-  JV Photography36.jpg

Door te vertragen,
win je tijd.

Dr. Juriaan

DISCOVERY TREATMENT
NEW CLIENT

Kom je voor het eerst langs? Dan start ik altijd met een professionele huidanalyse van in totaal 45min. Met de SMOOTH SKIN ANALYSER kunnen we letterlijk in jouw huid kijken en komen de behoeftes van je huid aan het licht die je met het blote oog niet kunt zien. Tijdens een uitgebreid intakegesprek krijg ik een beeld van jouw huidige verzorging, gewoontes, levensstijl en huidconditie. Aan de hand van deze informatie ontvang je een rapport met alle resultaten en gepersonaliseerd advies die we heel secuur bijhouden. Kortom een duidelijk huidadvies om dan met een heerlijke verzorging van start te gaan.

120 min | € 124

DERMALOGICA SKIN TREATMENTS

Elke PRO SKIN-behandeling start met een Face Mapping huidanalyse. Zone voor zone kijken we grondig naar je huid. Of je nu onzuiverheden, puistjes, mee-eters wilt aanpakken of rimpels, pigmentatie en fijne lijntjes. De behandeling wordt volledig aangepast op jouw persoonlijke huidconditie en behoeften. Tijdens de behandeling gebruiken we krachtige Dermalogica Professional producten met hoogwaardige ingrediënten om het gewenste resultaat te behalen. Jouw doel bereiken, dat is wat telt!

30 minuten

€45

45 minuten | € 64

60 minuten | € 79

75 minuten |  € 96

90 minuten | € 117

PRO POWER PEEL TREATMENTS

De expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica's meest krachtige peeling! Op het gebied van chemische peelings heeft Dermalogica altijd een uniek perspectief gehad. Omdat de gezondheid van de huid voor Dermalogica centraal staat geloven we dat regelmatige exfoliatie cruciaal is voor het boosten van de celdeling en vernieuwing. Daarom kiezen we liever voor peelings die vaker ingezet kunnen worden en minder invasief zijn. Dit in tegenstelling tot agressieve peelings die de huid overstimuleren, tot het punt waar de huid de kans loopt blijven schade op te lopen. Doordat deze behandeling uit complete serie van producten bestaat kunnen wij u de gelegenheid bieden om steeds weer een andere gepersonaliseerde peelingbehandeling samen te stellen voor u. 

Pro Power Peel 60 minuten | € 101

Pro Power Peel Eye 15minuten | € 25

Kuurbehandeling (3-6 behandelingen) tussentijd 14 dagen | 5 behandelingen + 1 gratis | € 476

COMFORT ZONE TREATMENTS

Ontdek onze EXCLUSIEVE gezichtsbehandelingen die gericht zijn op het loslaten van stress door stimulerende massagetechnieken, lymfedrainage en acupressuur. Perfect voor diegene die een druk leven hebben en even helemaal uit het hoofd willen gaan. Door de bloedcirculatie en zenuwfuncties te verbeteren verlaat je de behandelkamer met een lichter en helderder gevoel!

Sublime Skin Ultra Glow Peel
ROLLS - ROYCE TREATMENT ***

90 min | €132

HYDRA GLOW & MEMORY POWER TREATMENT
75 min | €117

TRANQUILITY SPA RITUAL

Een weldadige behandeling dankzij de bijzondere tranquillity rituelen. Het ritueel bestaat uit een ontspannende gezichtbehandeling, een oliepakking voor het lichaam en een tranquillity massage voor het gelaat en lichaam. Een zeldzame zintuigelijke synergie van milde texturen en aromatische geuren zorgen voor een unieke ervaring en diepe ontspanning van lichaam en geest. Resultaat is een gehydrateerde huid, ontspannen spieren en een verbeterde bloedsomloop. Pure verwennerij! Ervaar tranquility: rust en reinheid. 

Spa Ritual | 90 minuten | € 128

MAKE-UP STUDIO MINO

Studio Mino is een Belgisch make-up merk op basis van pure mineralen die de huid verzorgen. Alle producten zijn veilig, vrij van toxines, 100% natuurlijk, vegan en cruelty free. Geschikt voor gevoelige huidjes.

Naturelle Make-up
€53

Bruidsmake-up 
€130 | Inclusief proef make-up

Privéworkshop
€79

Make-up Suite
€65

**(excl.vervoerskosten.)

bottom of page