top of page

HET IS EEN LEVENSSTIJL

TRUST THE PROCESS

Heb jij naast huidklachten zoals : acné, rosacea, eczeem en psoriasis ook last van onderstaande klachten?

- Maag en darmklachten (opgeblazen buik, krampen, onregelmatige ontlasting)

- Gewrichtsklachten

- Hormonale klachten (onregelmatige cyclus, PCOS, PMS, schildklier)

- Vermoeidheidsklachten en slaapproblemen

- Stemmingswisselingen

- Chronische aandoeningen (Fybromyalgie, MS, kanker)

 

Ben je door de jarenlange zoektocht echt radeloos en durf je nergens meer op te hopen? Heb je al van alles geprobeerd en kan een dokter of dermatoloog je niet verder helpen?

 

Je hebt je er ondertussen bij neergelegd, maar je voelt de onzekerheid alleen maar toenemen. Dan heb ik goed nieuws voor jou...

image0 (7).jpeg
17 jaar ervaring als huidexpert

Met mijn 17 jaar ervaring als huidexpert heb ik een

SKIN TRAJECT  ontwikkeld speciaal voor vrouwen zoals jij. Vrouwen die echt voor zichzelf willen zorgen, maar vaak niet de ondersteuning krijgen om hen te helpen bij een echt langdurige oplossing voor hun huidproblemen. Vanuit een holistische visie streven wij naar optimale waarden.

image3 (1)_edited.jpg

"Ik was eerst een super gestresseerd persoon en nu ben ik gewoon ontspannen. Had ik blijven voortdoen zoals voordien met goedkope producten en antibiotica had ik nog steeds acné gehad en nu is het opgelost. Naturelle is echt speciaal voor mij want mijn acné is weg en ik voel me zoveel zelfzekerder en beter in mijn vel."

Wat als ik je vertel dat een huid in balans inzicht vereist? Doorgedreven kennis en expertise om jouw huid in optimale conditie te krijgen en dat ook te behouden. Geen quick fixes maar een duurzame oplossing voor je huidprobleem. 

Met een persoonlijk behandelplan, wekelijkse opvolging en een maandelijkse behandeling in het salon ga ik ervoor zorgen dat jij zowel bij mij als thuis de tijd neemt om echt liefde te geven aan jezelf.  Met behulp van een vitaliteitsonderzoek kunnen we zien hoe het met jouw gezondheid gesteld is. Door het meten van een heel scala aan waarden (via een bloedonderzoek)  komen we achter de oorzaken van jouw huid en gezondheidsklachten.

image00016_edited.jpg

Een holistische aanpak vraagt samenwerking en expertise

Omdat de eerste weken/maanden cruciaal zijn en je huid in een veranderingsproces zit, heeft je huid de nodige bijsturing nodig. Daarom is een korte opvolging nodig voor de evolutie van je huid om de juiste richting aan te houden in het hele genezingsproces. Ik geloof enkel in een totaalaanpak waarin jij zowel hier als thuis de tijd neemt om je huid de nodige liefde te geven.

Samen met orthomoleculair therapeut ROMY NOORDZIJ duiken we dieper in het voedingspatroon, darmgezondheid, hormonen, ontstekingsgehalte en de bloedsuikerspiegel om de puzzelstukjes samen te voegen en de kernoorzaak te vinden.

De resultaten zijn er echt!

Before
After
image0_edited.jpg
Before
image1_edited.jpg
After
image1_edited.jpg
Acné 

- Herstelproces na 4 weken -

Acné 

- Herstelproces na 4 weken -

SoulfulPortraitsPhotography-330.jpg

Ga voor meer zelfvertrouwen en rust

Je leert jezelf meer te ontspannen en rust te geven in je hoofd om je nadien weer energieker te voelen! Deze behandelingen zijn een enorme bijdrage in dit traject. Je huid krijgt maar liefst elke maand een NEXT LEVEL verzorging, gedurende 6 maanden die enorm relaxed zijn en vooraf vastgelegd worden in je agenda als unieke ME-TIME momenten.

Ben jij benieuwd naar deze specifieke aanpak en wil jij je huidklachten effectief aanpakken? Ontdek dan wat een persoonlijk adviesgesprek voor jou kan betekenen. 

Dit kan jij ook ervaren

  • Je huid straalt

  • Je zorgt goed voor je gezondheid

  • Je ervaart een diepe innerlijke rust

  • Je voelt je zelfzeker

  • Je komt dichter bij jezelf

  • Je ervaart totale ontspanning

  • Je hebt meer energie

  • Je voelt je goed in je vel

  • Je huidproblemen zijn opgelost

We streven met jou naar de allerbeste oplossing. Een gezonde levensstijl en ondersteuning van je huid en lichaam. Het kijken naar de hele puzzel in plaats van één puzzelstukje.  Alle lagen van het lichaam komen hier aan bod. Deze aanpak geeft jou helderheid en zelfvertrouwen zodat je dit vanbinnen en vanbuiten kan uitstralen !

bottom of page