top of page

HUIDANALYSE 

 

 

 

 

Elke behandeling begint met een professionele huidanalyse waarin ik de tijd neem om écht naar je huid te kijken. We kijken naar de hele puzzel in plaats van één puzzelstukje.

Tijdens een intakegesprek verwelkom ik je graag in mijn praktijk om de sfeer te voelen en neem ik graag de tijd om samen met jou naar de kernoorzaak te zoeken.

 

Onder het motto meten = weten beginnen we met het nemen van huidfoto's en dit doen we met behulp van een professioneel apparaat, de Smooth Skin Analyser.

Dit apparaat analyseert je huid en laat de conditie van je huid op verschillende niveaus zien.

 

Deze dermascoop bevat een lens die 40x inzoomt op de huid en de diepere huidlagen. Per parameter maken we een plaatselijke foto van je huid. Ook meet het opgelopen huidschade en geeft het de hoeveelheid talg in je huid weer. We krijgen verder een goed beeld van komende pigmentatie en de grootte van jouw poriën. De verschillende vormen licht die deze camera bevat maken het mogelijk om ook verwijde haarvaten en rosacea te onderzoeken. 

Aan de hand daarvan kunnen we letterlijk in jouw huid kijken en komen de behoeftes van je huid aan het licht die je met het blote oog niet kunt zien. 

Je ontvangt een rapport met alle resultaten en gepersonaliseerd advies die we heel secuur bijhouden. 

Tijdens jouw bezoek leg ik de focus op een energieke huid. Je natuurlijke zelf staat hier op de eerste plaats. Teruggaan naar de essentie. Ik wil je graag de visie meegeven waar Dokter Juriaan Galavazi arts, coach & auteur voor pleit: De reguliere en holistische geneeskunde samenvoegen door in gesprek te gaan met jou als klant, als doel dat jij je gehoord voelt. Onze huid communiceert met ons en weerspiegeld onze gezondheid. 

Het is belangrijk om onze huid te leren lezen en tot de conclusie te komen dat je lichaam een zelfhelend vermogen heeft en heel krachtig is.  Enkel en alleen als we hiernaar durven kijken.

SoulfulPortraitsPhotography-311.jpg
bottom of page