top of page
DSCF0418.jpg

Mind

Comfort Zone behandelruimtes worden gekenmerkt door warme kleuren, natuurlijke materialen, subtiele verlichting en passende muziek. Deze vergroten het gevoel van welbehagen en creëren warmte en een ontspannen sfeer. Een behandeling van Comfort Zone zal je beleven als een cocooning en unieke behandeling in het holistisch leven.

AROMASOUL BODY SCRUB

Tijdens deze lichaamsbehandeling wordt uw lichaam masserend gescrubd door middel van terugkerende rituelen uit 4 verschillende culturen: Oriëntaals, Mediterraans, Arabisch en Indiaas. Tijdens het lichaamsritueel maakt u een keuze uit één van de vier aromatische geuren. De gekozen geuren wordt door kaarsen en sprays in het salon verspreid en ook gebruikt in de scrub. Iedere geur heeft een bijhorende scrub massage. Na een aromatische kruidenthee wordt deze behandeling afgesloten. 

Oriental Aromasoul
€90| 60 minuten

Geïnspireerd door Tui Na, de oudste Chinese vorm van massagetherapie. Verzachtend, kalmerend en ontstressend.

Mediterranean Aromasoul
€90| 60 minuten

Geïnspireerd door het temperament en de warmte van de mediterraanse culturen. Drainerend, verstevigend en geeft energie.

Indian Aromasoul
€90| 60 minuten
Geïnspireerd door de aloude levensfilosofie van de Ayurveda, de "wetenschap van het leven". Verzacht en vermindert spierpijn, stimuleert de bloedsomloop.

Arabian Aromasoul
€90| 60 minuten
Geïnspireerd door de passie en de poëzie van de woestijn. Herstellend en versterkend.

TRANQUILITY SPA RITUAL

Een weldadige behandeling dankzij de bijzondere tranquillity rituelen. Het ritueel bestaat uit een ontspannende gezichtbehandeling, een oliepakking voor het lichaam en een tranquillity massage voor het gelaat en lichaam. Een zeldzame zintuigelijke synergie van milde texturen en aromatische geuren zorgen voor een unieke ervaring en diepe ontspanning van lichaam en geest. Resultaat is een gehydrateerde huid, ontspannen spieren en een verbeterde bloedsomloop. Pure verwennerij! Ervaar tranquility: rust en reinheid. 

Spa Ritual
€120| 90 minuten

TRANQUILITY PRO SLEEP MASSAGE

Een massage die werkt op drie zintuigen. De behandeling zorgt voor mentale rust en een gevoel van ontspanning. Wat resulteert in een betere nachtrust en diepe slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, tranquillity sound, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand. De huid voelt gehydrateerd en zijdezacht aan.

Ayurvedische en Maleisische massage
€110| 75 minuten

SoulfulPortraitsPhotography-238.jpg

WORKSHOPS

Make-up hoort je natuurlijke schoonheid te ondersteunen en je sterke punten te accentueren. Met een gezonde gloed en sprankelende ogen straal je al het juiste zelfvertrouwen uit dat andere mensen tot je aantrekt. Tijdens mijn workshops leer je jezelf stap voor stap op een heel efficiënte manier te maquilleren zodat jij bij elke gelegenheid stralend in gezelschap kan vertoeven!

bottom of page