WE ARE NATURELLE

Een bezoek aan Naturelle is een welgekomen verfrissing voor lichaam en geest. Als huidverzorgingsspecialist heb ik vastgesteld dat alles draait om balans. Naturelle is niet zomaar een schoonheidssalon. Het is een medispa waar ontspanning, huidverzorging en natuur samenkomen in een stijlvol, rustgevend kader.

  SKIN
  BODY
  MIND

WHAT WE DO

Natuurlijke schoonheid staat bij ons centraal. De troeven bij Naturelle zijn een persoonlijke aanpak waarbij elke behandeling zorgvuldig wordt afgestemd op uw huidconditie, wensen en behoeften. We werken uitsluitend met de beste werkzame stoffen. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en leergierigheid, houd ik mijn vinger aan de pols over nieuwe methodes en ontwikkelingen door trainingen en extra opleiding te volgen.

Daarnaast kan ik u steeds vrijblijvend tips en adviezen geven zodat u langer kan genieten van de behandelingen in het salon. Maak uw hoofd leeg en droom weg in een van onze behandelkamers.

Laat de alledaagse drukte achter je en...GENIET!

Schoonheidsinstituut Naturelle Schoten Schoonheidsinstituut Naturelle Schoten Schoonheidsinstituut Naturelle Schoten Schoonheidsinstituut Naturelle Schoten Schoonheidsinstituut Naturelle Schoten Schoonheidsinstituut Naturelle Schoten Schoonheidsinstituut Naturelle Schoten